| Abonare la RSS

Browse > Home / , , / Blog Article: HG nr. 22/2012 - modificarea si completarea HG nr. 762/2010 privind conditiile de acordare, in mod gratuit, a asistentei medicale, medicamentelor si protezelor pentru magistrati

HG nr. 22/2012 - modificarea si completarea HG nr. 762/2010 privind conditiile de acordare, in mod gratuit, a asistentei medicale, medicamentelor si protezelor pentru magistrati

Hotararea Guvernului Nr. 22/2012 pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 762/2010 privind conditiile de acordare, in mod gratuit, a asistentei medicale, medicamentelor si protezelor pentru procurori, judecatori, magistrati-asistenti, personalul de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor, precum si pentru personalul auxiliar de specialitate din cadrul instantelor si al parchetelor a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I,Nr. 44, din 19 ianuarie 2012.
In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare. 

Articol unic. - Hotararea Guvernului nr. 762/2010 privind conditiile de acordare, in mod gratuit, a asistentei medicale, medicamentelor si protezelor pentru procurori, judecatori, magistrati-asistenti, personalul de specialitate juridica asimilat judecatorilor si procurorilor, precum si pentru personalul auxiliar de specialitate din cadrul instantelor si al parchetelor, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 572 din 12 august 2010, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza: 

1. Titlul se modifica si va avea urmatorul cuprins: 
„HOTARARE privind conditiile de acordare, in mod gratuit, a asistentei medicale, medicamentelor si protezelor pentru unele categorii de personal din sistemul justitiei” 

2. La articolul 1 alineatul (1), dupa litera c) se introduce o noua litera, litera d), cu urmatorul cuprins: 
„d) personalul de probatiune.” 

3. La articolul 8, alineatul (2) se modifica si va avea urmatorul cuprins:

„(2) Cererile de decontare insotite de documentele justificative transmise de ordonatorii de credite din sistemul justitiei vor fi avizate tehnic de catre compartimentul de asistenta medicala al ordonatorilor principali sau secundari de credite”. 

PRIM-MINISTRU EMIL BOC 
Contrasemneaza: 
Ministrul justitiei, Catalin Marian Predoiu 
Ministrul finantelor publice, Gheorghe Ialomitianu 
Bucuresti, 11 ianuarie 2012.
Nr. 22.